Jag arbetar med energi inom healing,
uppvaknande och konst.


Redan som barn, hade jag förmågan att läsa av och känna in människors energier. Detta kunde stundtals vara väldigt förvirrande, eftersom människor ofta säger en sak men menar en annan. Att förstå hur människan fungerar blev därför ett stort intresse, som ledde till djupdykande studier i både psykologi, hälsa och personlig utveckling. När jag var 22 år gick jag min första reikikurs, och sedan dess har jag utvecklat min egna behandlingsmodell, som är en kombination av kunskap och erfarenhet från både detta och tidigare liv.

Jag har haft ett händelserikt liv med många andliga uppvaknande, och har därför alltid haft ett öppet sinne för allt det där som man inte kan ta på, men som man kan förnimma. Det som vetenskapen ännu inte funnit alla verktyg för att mäta. En viktig del av min livsväg har varit att minnas och förankra healingtekniker och energiaktiveringar, som jag praktiserat i tidigare liv och att kombinera dem med de tekniker jag lärt mig i detta livet. Tillsammans skapar de nya kraftfulla möjligheter för läkande och transformation.

Jag har utvecklat ett nära samarbete med min "ljusfamilj". Den består av guider, ljusvarelser och mästare som vid varje behandling assisterar med sin rena energi, visdom och villkorslösa kärlek tillsammans med dina egna ljusfamilj.

Då alla människor är olika och har sin egna livsresa anpassar jag varje session utifrån varje individs unika behov och önskemål. Jag arbetar alltid med de högsta och renaste energierna som utgångspunkt. Det är inte helt ovanligt att de som får behandling känner det fysiskt i sin kropp, även när jag knappt rör dem.

Behandlingens effekt är även beroende av din egna intention och vilja att läka och växa som person. Finns viljan är allt möjligt!

Jag brukar säga att det är vi som är magikerna i våra egna liv med oändliga möjligheter i våra fingertoppar. Magi är alkemi, alkemi är transformation/förändring och förändring börjar alltid inifrån. Det finns ingen annan väg än den genom våra egna hjärtan, i djup kärlek och medkänsla.

Att boka en tid är ett viktigt första steg där du sätter din intention. Att sätta ord på det du behöver hjälp med är ett andra steg. Därför inbjuder jag alltid till ett samtal i början av varje session där du får berätta vad du vill ha hjälp med. Vi avslutar alltid varje behandling med ett samtal för att följa upp och prata om vad som kom upp och om du vill förmedlar jag även råd och specifik guidning.

Alla är olika och beroende på hur länge man haft problem eller smärta kan det ta olika tid att komma tillrätta med det. Det finns alltid en orsak till varför ett problem har uppstått och som kan avhjälpas med små eller stora förändringar i vardagslivet. Jag delar med mig av tekniker och råd så att du själv får verktyg med dig att arbeta vidare med när du lämnar mig.

Konsten och smyckena som jag skapar tillsammans med min partner går hand i hand med mitt healing- och utvecklingsarbete. Våra skapelser kan beskrivas som energinycklar som även de öppnar upp och möjliggör djupare läkande och kraftfulla transformationer. Vill du veta mer om detta är du välkommen att besöka vår websida: https://www.sentianart.com
Du kan också titta på filmerna nedan för att se en del av vår konst och dess skapelseprocess.

Sentia


Sentian Art